FIA-president hoopvol over budgetplafond: 'Was duidelijk over wat er gebeurde met Red Bull'

FIA-president Mohammed Ben Sulayem denkt dat de manier waarop het autosportorgaan het budgetplafond handhaaft hoop biedt om mogelijke verdoezelingen in de toekomst te voorkomen ten tegen te gaan. Het omgaan met de overschrijding van Red Bull Racing was daarin een belangrijke test om te zien of het plafond een succes is. Ben Sulayem trekt de vergelijking met Balance of Performance (BoP), een manier om een gelijker speelveld te creeëren dat veelal in sportscar-klassen wordt gebruikt. Het budgetplafond is volgens de Emiraat makkelijker te hanteren. "Dat (BoP, red.) is niet makkelijk. Het enige dat ik kan zeggen en kan zien, is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head