FIA-president sluit verdere uitbreiding F1-grid niet uit: 'Kunnen wel twaalf teams hebben'

Mohammed Ben Sulayem, de FIA-president, ziet geen reden waarom de Formule 1-grid niet uitgebreid kan worden tot twaalf teams. Momenteel willen Andretti en Cadillasamen een intrede doen in de koningsklasse van de autosport, maar de Formule 1 staat niet te popelen om een nieuwe renstal te verwelkomen. Ben Sulayem heeft eerder op Twitter al aangegeven dat hij de reactie vanuit de sport niet begrijpt en hij verwelkomt dan ook elk serieus voorstel van teams die een intrede willen doen. Ben Sulayem is nog altijd van mening dat het belangrijk is om te kijken naar de uitbreiding van de Formule 1-grid.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head