'FIA-president zet grote schoonmaak voort; chaotische taferelen onder werknemers'

FIA-president Mohammed Ben Sulayem heeft wederom een belangrijk persoon op straat gezet, zo meldt De Telegraaf zaterdagochtend. Het gaat om Gwen Bourcier, de head of operations van de Formule 1. Hij is de volgende die zijn post moet verlaten van Ben Sulayem, waardoor de onrust die al heerste binnen de FIA er niet minder op wordt. De F1-teams communiceerden dit jaar direct met Bourcier in plaats van met de wedstrijdleider, zoals dat vorig jaar het geval was met Michael Masi. Laatstgenoemde werd eveneens van zijn post gehaald nadat er ophef ontstond over zijn aanpak tijdens de laatste paar ronden van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head