FIA-president ziet Ferrari juiste keuze maken: 'Team verdient zeker betere resultaten'

FIA-president Mohammed Ben Sulayem begrijpt waarom de keuze van Ferrari op FrédériVasseur als nieuwe teambaas is gevallen. De bestuursvoorzitter van het autosportorgaan vindt dan ook dat het team uit Maranello de juiste keuze heeft gemaakt door de Fransman aan te stellen. "Het was een prestatiegerelateerde keuze, denk ik, maar ik denk ook dat ze het juiste hebben gedaan", laat Ben Sulayem optekenen bij Motorsport-Total.com. De Emirati vindt het een goede zaak dat Vasseur is aangewezen als de vervanger van de opgestapte Mattia Binotto. Dat gebeurde na tegenvallende prestaties in 2022. "Het team verdiende zeker betere resultaten", stelt Ben Sulayem.Ferrari mogelijk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head