FIA-president ziet kansen voor Aston Martin: 'Ze hebben nu een coureur als Alonso'

FIA-president Mohammed Ben Sulayem denkt dat Aston Martin kan gaan strijden voor overwinningen. Door de investering van de Britse renstal in tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso worden deze kansen vergroot, denkt Ben Sulayem. Hij ziet de tactiek van Aston Martin, het werven van nieuw personeel en beginnen met een nieuwe discipline, wel werken voor de aankomende seizoenen. Ondertussen alweer vier maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Fernando Alonso de overstap zou gaan maken van Alpine naar Aston Martin. Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel liet in juli namelijk weten dat hij de Formule 1 aan het einde van het 2022-seizoen ging…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head