Formule 1-coureurs uiten onvrede over nieuw format Grand Prix-weekenden

De Formule 1-coureurs zijn niet blij met het nieuwe format van de Grand Prix-weekenden, zo maakt De Telegraaf donderdagavond bekend. De Grand Prix Drivers" Association (GPDA), de vakbond van de coureurs, heeft daarom contact opgezocht met de FIA en het management van de sport. De GPDA heeft middels een brief aan de top van de Formule 1 laten weten niet blij te zijn met het format dat momenteel van kracht is voor de Grand Prix-weekenden. Ook de teams zullen later dit weekend nog overleg voeren over hun bevindingen over het format. Het format, dat dit jaar werd ingevoerd, was bedoeld…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head