Formule 1 lijkt niet happig op komst Andretti Cadillac: 'Willen dat kampioenschap geloofwaardig blijft'

Na de bekendmaking van de samenwerking tussen Andretti Autosport en Cadillaen de gezamenlijke jacht op een plek in de Formule 1, is er van verschillende kanten gereageerd op het nieuws. Vanzelfsprekend is Michael Andretti zeer positief en ziet hij dat zijn kansen zijn toegenomen door de samenwerking, en ook FIA-president Mohammed Ben Sulayem ziet de intenties van Andretti om toe te treden als iets positiefs. De Formule 1 daarentegen is minder enthousiast. Ben Sulayem is blij met de interesse die beide merken tonen in het toetreden tot de F1, zo laat hij weten tegenover Autosport. "Het is bijzonder verheugend dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head