Formule E-coureur stellig: 'Verstappen en F1-collega's zouden hier niet domineren'

Max Verstappen en zijn mede-Formule 1-coureurs zouden bij een overstap naar de Formule E niet direct kunnen domineren. Dat denkt Oliver Rowland, coureur bij Mahindra in de elektrische klasse. De Engelsman heeft bovendien het gevoel dat het veld in de Formule E gemiddeld genomen sterker is dan dat van de Formule 1. "Ik denk niet dat je een Formule 1-coureur in de Formule E kan plaatsen en dat hij dan gemakkelijk zou gaan winnen", vertelt Rowland aan Total-Motorsport. Wel is de voormalige ontwikkelingscoureur van Renault en Williams lovend over de rijders uit de koningsklasse. "Verstappen is op dit moment de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head