Foto's: Mercedes gaat terug naar zilver met de W13 van Hamilton en Russell

Mercedes heeft inmiddels haar nieuwe bolide gelanceerd. De W13 waarin Lewis Hamilton en George Russell in 2022 plaatsnemen is weer zilver gekleurd, in tegenstelling tot de bolides van de afgelopen twee jaar. Daarmee gaat het team uit Brackley terug naar haar originele kleuren, gecombineerd met rode, blauwe en zwarte accenten. Er werd al gezinspeeld op een terugkeer van het zilver gedurende de afgelopen weken, maar inmiddels is het definitief. De voorvleugel van de nieuwe auto kleurt vooral zwart en blauw, maar het chassis oogt qua kleur meer zoals het in 2018 en 2019 oogde. Een frisse livery dus voor het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head