'Freitas keert niet terug als wedstrijdleider F1, ook Wittich moet vrezen voor zijn baan'

De president van de FIA, Mohammed Ben Sulayem, laat weten dat de huidige racedirecteuren Niels Wittich en Eduardo Freitas in 2023 moeten vrezen voor hun baan. Rondom beide mannen is afgelopen seizoen ophef ontstaan met betrekking tot je Japanse Grand Prix en de race in de Verenigde Staten. Freitas en Wittich vervingen Michael Masi, die na de controverse van het seizoenseinde van 2021 ook niet meer terug hoefde te komen. Het antwoord van Ben Sulayem op de vraag of Freitas terug zal keren in zijn rol was duidelijk. "Nee", zo begint de president van de FIA tegenover MARCA. "Er is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head