Gasly denkt niet dat hij in 2022 dichter bij Verstappen zou staan dan in 2019

Pierre Gasly denkt niet dat hij met de huidige generatie Formule 1-auto"s dichter bij Max Verstappen zou staan dan in 2019. Dat jaar waren de twee teamgenoten bij Red Bull Racing, al duurde die samenwerking maar een halfjaar. Door tegenvallende prestaties werd Gasly teruggezet naar het voormalige Toro Rosso. De Fransman had veel moeite met de stabiliteit van de RB15 aan de achterkant. Verstappen had daar aanzienlijk minder last van en kende de hele eerste seizoenshelft geen problemen om Gasly te verslaan. In tegenstelling tot 2019 staan de auto"s in 2022 een stuk lager bij de grond aan de achterkant,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head