Gasly klaar met verhalen over band met Ocon: 'Er zijn slechtere relaties in de paddock'

Pierre Gasly vindt dat er "veel te vaak" wordt gesproken over zijn band met Esteban Ocon. De twee staan niet bekend als beste vrienden van elkaar, maar volgens de kersverse coureur van Alpine wordt het te vaak besproken dat ze het niet goed met elkaar zouden kunnen vinden op basis van hun band in hun jongere jaren. "Dit vind ik een onderwerp waar veel te vaak over gesproken wordt", opent Gasly op directe wijze in gesprek met de Nederlandse tak van Motorsport.com over zijn zogenaamd slechte band met land- en teamgenoot Ocon. "We kunnen goed met elkaar opschieten. We zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head