Gasly over onderhandelingen met Alpine: 'Meer dan logisch dat ze er wat geld mee wilden verdienen'

Pierre Gasly kijkt terug op een hectische zomer, waarin hij zijn overstap naar Alpine werkelijkheid zag worden. De Fransman is vooral erg gelukkig met de houding die Red Bull had gedurende de onderhandelingen. Het feit dat men bereid was om te praten met Alpine, maakt Gasly dankbaar, die naar eigen zeggen klaar was bij Red Bull Racing en AlphaTauri en spreekt van een belangrijke stap in zijn carrière. In gesprek met Auto, Motor und Sport haalt Gasly de herinneringen op over de zomerstop, waarin de eerste contacten met de Franse renstal ontstonden. "Ik was in Griekenland op de eerste dag…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head