Gasly zette emoties aan de kant: 'Je moet pragmatisch naar je carrière kijken'

Pierre Gasly legt uit dat hij voor zijn keuze om te vertrekken bij AlphaTauri zijn emoties aan de kant moest zetten. De Fransman zal komend seizoen uitkomen voor het team van Alpine en verlaat daarmee het zusterteam van Red Bull Racing. De coureur legt uit dat hij de keuze maakte, omdat hij bij de Franse renstal beter zal kunnen presteren dan bij zijn oude team. Gasly was bij het maken van de keuze voor zijn overstap naar het team van Alpine rationeel. "Als je naar een carrière kijkt moet je pragmatisch zijn", zo begint de 26-jarige tegenover Motorsport.com. "Ik weet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head