Geluidsoverlast veroorzaakt door auto Verstappen levert Imola geldboete op

Het Autodromo Enzo e Dino Ferrari, beter bekend als Imola, moet een boete betalen nadat eind vorig jaar geluidsoverlast werd veroorzaakt. Max Verstappen was één van de verantwoordelijken daarvoor, gezien hij destijds een filmdag had op het Italiaanse circuit. Verstappen en Red Bull Racing waren oktober vorig jaar aanwezig in Imola voor een filmdag met de crew van Viaplay. Voor de Nederlandse rechtenhouder van de Formule 1 reed Verstappen een paar rondjes in de Red Bull RB9 uit 2013, voorheen de meest succesvolle auto van het Oostenrijkse team. De RB9 beschikt in tegenstelling tot de huidige auto"s echter een V8…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head