Geruchtencircuit | 'Bij Red Bull en Mercedes alles oké, een kleiner team heeft problemen'

In de Formule 1 wordt er veel gespeculeerd over transfers van teambazen en coureurs. Ook willen er nog wel eens jonge coureurs naar voren geschoven worden als potentiële vervangers voor rijders op de huidige grid. Bij het Geruchtencircuit lees je alle laatste suggesties rondom de toekomst van de Formule 1. "Bij Red Bull en Mercedes alles oké, een kleiner team heeft problemen" Giuliano Duchessa, werkzaam voor het Italiaanse Formu1a.uno. Stelt dat de verhalen rondom ontwikkelingsproblemen bij Red Bull Racing en Mercedes onjuist zijn. Ook loopt Aston Martin niet achter, een verhaal dat recent ook rondging binnen de Formule 1. Deze…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head