Geruchtencircuit | 'Hamilton behoort tot investeerdersgroep die Manchester United wil kopen'

In de Formule 1 wordt er veel gespeculeerd over transfers van teambazen en coureurs. Ook willen er nog wel eens jonge coureurs naar voren geschoven worden als potentiële vervangers voor rijders op de huidige grid. Bij het Geruchtencircuit lees je alle laatste suggesties rondom de toekomst van de Formule 1.Zondag 15 januari:"Hamilton behoort tot investeerdersgroep die Manchester United wil kopen" Lewis Hamilton behoort tot een investeerdersgroep die Manchester United zou willen kopen, zo meldt Mirror. De zevenvoudig F1-kampioen zou in een groep zitten van Sir Jim Ratcliffe, CEO van Mercedes-sponsor INEOS. De bedoeling is dat zij de Britse voetbalclub overnemen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head