GP Saoedi-Arabië geniet van concurrentiestrijd in Midden-Oosten: 'Samen staan we sterker'

Martin Whitaker, de CEO van de Saudi Motorsport Company, denkt dat het alleen maar goed is dat er aankomend seizoen vier races in het Midden-Oosten gereden worden. De Brit denkt dat de positie van de Grand Prix van Saoedi-Arabië niet aangetast wordt door de races in Qatar, Bahrein en Abu Dhabi. De interesse in de motorsport in het Midden-Oosten wordt immers alleen maar versterkt door de vele races in het gebied. Wel moet de Grand Prix van Saoedi-Arabië aankomend seizoen de veiligheid garanderen. De concurrentiestrijd wordt vergeleken met een normale markt. "Denk aan autodealers die zich op hetzelfde industrieterrein vestigen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head