GPDA komt met bericht namens Formule 1-coureurs over situatie Saoedi-Arabië

De GPDA, Grand Prix Drivers" Association, heeft in een bericht toegelicht waarom de Formule 1-coureurs ervoor gekozen hebben om wél te racen. De primaire reden is dat diverse lokale bestuursleden de rijders overtuigd hebben dat het veilig is om op Jeddah Corniche Circuit te racen dit weekend. Naar aanleiding hiervan zijn de deelnemers overtuigd. "Gisteren was een moeilijke dag voor de Formule 1, en een stressvolle dag voor de Formule 1-coureurs", zo wordt afgetrapt in het bericht van de rijders. In het bericht wordt aangehaald dat het lastig is om je volle aandacht bij het racen te houden wanneer je…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head