Grosjean bang voor ego-strijd tussen Ocon en Gasly: 'Kan slecht aflopen'

Romain Grosjean heeft zijn twijfels over de aanstelling van twee Franse coureurs bij een Franse renstal. Alpine had Esteban Ocon al in de gelederen, en koos voor de andere Fransman op de grid, Pierre Gasly, als vervanger van de naar Aston Martin vertrokken Fernando Alonso. De voormalig Haas-coureur denkt dat er mogelijk een strijd gaat losbarsten om wie de beste Franse coureur is, maar stelt ook dat als het wel werkt, het een heel mooi verhaal kan worden. Op zijn eigen YouTube-kanaal sprak Grosjean zich uit over de gevaren die zich voor Alpine verschuilen achter het aanstellen van twee Franse…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head