Grosjean verwacht niet dat straf veel impact heeft: 'Red Bull zal aan kop blijven'

Romain Grosjean kijkt vooruit op het komende Formule 1-seizoen. De coureur die in 2020 nog voor het team van Haas reed, verwacht dat Red Bull Racing, ondanks minder windtunneltijd, toch weer de sterkste zal zijn. Wel kan Mercedes het de Oostenrijkse renstal weer moeilijk gaan maken en samen met Ferrari blijven dat de drie beste teams. Hoewel Mercedes vorig jaar, zeker aan het begin van het seizoen, moeite had met de nieuwe wagen, heeft Grosjean voor 2023 goede verwachtingen. "Ik zie Mercedes weer meer doen in de titelstrijd", trapt de oud-Formule 1-coureur af in een video op zijn eigen YouTube-kanaal.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head