Haas duidelijk geïnspireerd door F1-75: team moet rekening houden met protesten

Haas kan waarschijnlijk rekenen op protesten als de nieuwe onderdelen op de auto goed blijken te werken. De Amerikaanse renstal heeft voor het eerst dit seizoen een upgrade gebracht naar de Grand Prix van Hongarije. De inspiratie voor de update is overduidelijk, namelijk de F1-75 van Ferrari. Haas is één van de klantenteams van Ferrari en dat zorgt ervoor dat teams met een schuin oog gaan letten op de prestaties van de Amerikaanse renstal. Kevin Magnussen zal de enige coureur zijn die met de upgrade rijdt op de Hungaroring. Haas is het eerste team is geïnspireerd door de auto van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head