Haas wist gat na verliezen Russische sponsor op te vullen: 'We zijn er om te blijven'

In februari van 2022 verloor Haas hun Russische sponsor die met Nikita Mazepin meekwam. Uralkali, een Russisch bedrijf dat tevens één van de grootste producenten van potas ter wereld is, kon Haas goed financieel ondersteunen. Na de start van de invasie van Oekraïne heeft Haas besloten afscheid te nemen van Mazepin, en dus ook van sponsor Uralkali. Steiner had al aangegeven daar geen spijt van te hebben. De weg van de Amerikaanse formatie en de recente, nieuwe sponsor MoneyGram laat zien dat Haas er is om te blijven. Voor de start van het 2022-autosportseizoen werd de wereld opgeschrikt door de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head