Hamilton 'kan niet blijer zijn' voor Vowles: 'Niemand die deze rol meer verdient'

Lewis Hamilton heeft via Instagram afscheid genomen van James Vowles. De hoofdstrateeg van Mercedes vertrekt bij het Duitse topteam om een nieuw avontuur aan te gaan bij Williams, waar de 43-jarige Engelsman is aangesteld als teambaas. Dat nieuws kwam vrijdag naar buiten. Hamilton schrijft op zijn Instagram-story dat hij verheugd is door het nieuws dat Vowles aan de slag gaat bij Williams als teambaas. "Ik ben zo trots en dankbaar dat ik de afgelopen tien jaar met James heb mogen werken. Samen hebben we meer dan tachtig races en vijftien titels gewonnen. Dit is een geweldige stap en ik kan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head