Hamilton koestert geen wrok tegenover Verstappen: 'Ik respecteer hem'

Lewis Hamilton heeft geen problemen met Max Verstappen, zo vertelt hij in een interview met FORMULE 1 Magazine. Volgens de zevenvoudig wereldkampioen zijn zulke geluiden gebaseerd op sprookjesverhalen en is daar niks van waar. De Mercedes-coureur denkt ook niet dat Verstappen problemen heeft met hem. "Mensen praten graag over problemen tussen Max en mij", vertelt de 38-jarige, waarna hij dergelijke geluiden afdoet als "sprookjesverhalen". "Ik respecteer hem", gaat Hamilton verder, al weet hij niet of dat gevoel wederzijds is. "Hij is een stuk jonger, dus misschien heeft hij een probleem met mij. Maar daar ben ik niet zeker van en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head