Hamilton kritisch op F1-managers: 'Ze zijn er alleen als je zaken kan doen'

Lewis Hamilton blikt terug op zijn beginjaren in de Formule 1 en hoeveel moeite het hem kostte om in de koningsklasse terecht te komen. De zevenvoudig wereldkampioen denkt dat de Formule 1-managers niet klaarstaan tenzij coureurs heel succesvol zijn. Zo vond de Brit zijn vader een veel betere manager, omdat hij ten aller tijden steun en toeverlaat kon zijn in Hamilton zijn weg naar de top. In de BBC TV show We Are England ging Hamilton om tafel met twee talentvolle jongeren in de motorsport. In de Tv-show heeft de Brit meerdere onderwerpen aangekaart wat de start van een carrière…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head