Hamilton moest vechten tegen gebrek aan geld: 'Zij hadden beste karts'

De FIA heeft een documentaireserie gelanceerd waarin verschillende coureurs aan het woord komen over hun jeugddagen en de weg naar de Formule 1. Max Verstappen kijkt daarin terug naar zijn jeugd als zoon van een F1-coureur, en de kartdagen met zijn vader als coach. Titelconcurrent van vorig jaar Lewis Hamilton laat weten dat het voor hem en zijn familie niet makkelijk was om te kunnen blijven karten door gebrek aan geld. In de documentaireserie "When We Where Young" van de FIA heeft Verstappen een inkijkje gegeven in hoe hij zijn jeugd als zoon van een F1-coureur heeft beleefd. "Mijn vader…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head