Hamilton niet bang voor uitblijven overwinningen: 'Nog nooit een coureur geweest zoals ik'

Lewis Hamilton heeft een moeilijk jaar achter de rug, waarin hij voor het eerst in zijn carrière een seizoen zonder overwinning beleefde. De Brit is echter niet bang dat overwinningen uitblijven, want naar eigen zeggen is er nog nooit een coureur geweest in de sport zoals hij. Wel geeft hij toe dat het niet altijd even makkelijk was om te accepteren dat Mercedes niet echt mee kon doen om de prijzen. In gesprek met Formule1.nl gaat Hamilton in over het moeilijke seizoen dat hij met zijn team achter de rug heeft. "Als ik iets van afgelopen jaar kan zeggen, dan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head