Hamilton over afscheid Vettel: 'Ik vond het jammer om het nieuws te horen'

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het raceweekend in Hongarije hebben George Russell en Lewis Hamilton gereageerd op het nieuws dat Sebastian Vettel gaat stoppen. Russell gaf aan dat de Duitser een inspiratie is voor hem en een hele normale man. De Brit zou van Vettel wel zijn baard willen hebben, zo grapte hij. Hamilton vond het jammer om het nieuws te horen en is blij om samen met Vettel gestreden te hebben voor een betere wereld. Russell trapt af: "Hij is echt een inspiratie, maar ook zo"n normale gozer en leuk in de omgang. Hij zal wel uitkijken naar de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head