Hamilton over pensioen: 'Ik wil daarvoor ontdekken wat mijn andere passies zijn'

Lewis Hamilton vertelt over zijn plannen wanneer hij met pensioen gaat. De 38-jarige coureur rijdt sinds 2007 in de koningsklasse en heeft een contract tot eind 2023. Toch gaf hij aan nog graag door te gaan met racen in de koningsklasse, maar tegelijkertijd maakt hij wel graag tijd vrij voor andere passies, zoals zijn stichting Mission 44. De zevenvoudig wereldkampioen benoemt dat je voor het beoefenen van een sport op topniveau veel zaken moet laten. "Wanneer ik met andere atleten spreek, wordt duidelijk dat we ons volledig concentreren op het beste uit jezelf halen in dat ene ding, waardoor de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head