Hamilton te spreken over samenwerking Russell: 'Het was een goed eerste jaar als teamgenoten'

Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en George Russell geven aan afgelopen seizoen goed te hebben samengewerkt. De nieuweling bij het team wist uiteindelijk de coureur met zeven titels achter zijn naam te verslaan in het kampioenschap en behaalde als enige een overwinning. Dat was zeker iets dat hij verdiende, want volgens Hamilton heeft zijn teamgenoot goed geholpen met de set-up van de wagen. De zevenvoudig wereldkampioen spreekt positief over zijn relatie met Russell in 2022. "Ik denk dat het soepel is verlopen en dat er veel groei is geweest", begint Hamilton, geciteerd door FormulaRapida.net. In zijn Formule 1-carrière, bestaande uit zestien jaar,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head