Hamilton vol lof over race-ingenieur Bonnington: 'Er zijn niet veel mensen die dat kunnen'

Lewis Hamilton maakt zich op voor alweer zijn elfde seizoen bij Mercedes samen met race-ingenieur Pete Bonnington. Daarmee staat de teller alweer op 200 Grands Prix bij Mercedes, dat is nog geen enkele andere coureur gelukt bij één team. In de tussentijd heeft Hamilton een goede band opgebouwd met Bonnington, waardoor de Britse coureur hem als zijn "broer" beschouwd. "Ik ben ongelooflijk dankbaar voor Bono", begint Hamilton over zijn samenwerking met Bonnington, geciteerd door de officiële website van de Formule 1. "Ik heb een geweldige reis met hem gehad. Ik denk dat we één van de langste, zo niet de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head