Hamilton waarschuwt Verstappen: 'We komen terug naar de top'

Lewis Hamilton is erop gebrand om Mercedes terug naar de top te brengen. Na acht constructeurstitels op een rij, moet het Duitse team pas op de plaats maken voor het Red Bull Racing van Max Verstappen. Het is even wennen voor de zevenvoudig wereldkampioen, maar de Brit blijft strijdvaardig en doet zijn fans een belofte: "We komen terug naar de top." Met de huidige vorm van Red Bull en met name Verstappen, lijkt de kans op een overwinning in 2022 in ieder geval niet groot. Toch ziet Hamilton nog voldoende kansen. "Er zijn nog zes races, dus er zijn nog…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head