Hamilton wacht op conclusies FIA-rapport: 'Beter als het openbaar is voor iedereen'

De FIA heeft de afgelopen weken al enkele grote veranderingen doorgevoerd binnen de organisatie. Zo is Michael Masi geen wedstrijdleider meer, maar zullen Eduardo Freitas en Niels Wittich zijn taken overnemen. Ook gaat de Formule 1 werken met een eigen VAR-systeem. Toch zijn deze wijzigingen nog niet bevredigend genoeg voor Lewis Hamilton en Mercedes. Vorige week maandag kwamen de commissarissen van de Formule 1, bestaande uit de teambazen en mensen van de FIA, bijeen om de gebeurtenissen in Abu Dhabi te bespreken. Volgens de president van de FIA, Mohammed Ben Sulayem, waren de commissarissen het unaniem eens over de beslissingen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head