Hamilton werd gepest om huidskleur: 'Er werden bananen naar me gegooid'

Lewis Hamilton doet een boekje open over zijn moeilijke jeugd. Sinds een ongekend jonge leeftijd heeft de Mercedes-coureur al te maken met racisme. Op zijn basisschool en middelbare school werd hij onder andere gepest door leeftijdsgenoten, maar ook door de werknemers. Nu zet Hamilton zich in om te zorgen dat jongeren eerlijke kansen krijgen. De zevenvoudig wereldkampioen heeft het in zijn jonge jaren erg moeilijk gehad. "Voor mij was school het meest traumatiserende en moeilijkste deel van mijn leven", begint de Brit in de podcast On Purpose, geciteerd door The Independent. Zijn huiskleur zorgde er namelijk voor dat hij niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
Ezoicreport this ad
F1Head