Herbert ziet Verstappen uitblinken tussen generatiegenoten: 'Max heeft die wow-factor'

Johnny Herbert heeft zich zeer lovend uitgelaten over Max Verstappen. De analist van Sky Sports vindt het een genot om naar de coureur van Red Bull Racing te kijken, aangezien de Nederlander net wat meer kan brengen dan de gemiddelde rijder. Herbert ziet daarnaast dat Verstappen een onderdeel is van een goede generatie van Formule 1-coureurs. Al weet de voormalig rijder zelf ook dat alle Formule 1-tijdperken goede coureurs heeft gekend. De afgelopen jaren heeft veel jong talent een weg weten te vinden naar de Formule 1. Daar voegden de coureurs zich bij een illuster rijtje met coureurs die gezamenlijk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head