Hill over prestaties Schumacher: 'We kunnen er geen oordeel over vellen'

Damon Hill is onder de indruk van de prestaties van Mick Schumacher, maar vindt het ook lastig om er een waardeoordeel aan te hangen aangezien de auto van Haas niet zo goed was als de andere auto"s op de grid. "Hij heeft de kans gekregen om zonder al te hoge verwachtingen te leren", zegt Hill tegenover Motorsport.com. De Duitser wist bij Haas twee keer zijn auto op de veertiende startplek te zetten, maar kon niet vechten voor de punten. De twaalfde plek in Hongarije was zijn beste seizoen gedurende het 2021-seizoen. Volgend jaar hoopt Schumacher samen met Haas natuurlijk wel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head