Hoe Vasseur de weg voor Audi vrijmaakte: 'Hielden geen verkooppraatjes, maar voerden discussie'

FrédériVasseur vertelt over de intrede van Audi in de Formule 1. De voormalig teambaas van Alfa Romeo is sinds maandag in dienst bij Ferrari, maar speelde wel een sleutelrol in de toekomst van zijn vorige werkgever. De Fransman heeft Audi overtuigd om in zee te gaan met Sauber en het Duitse merk zal in 2026 een fabrieksteam worden. Vasseur vertelt over de onderhandelingen met Audi. "Eerlijk gezegd kon het me tijdens de discussie niet schelen of de anderen andere discussies hadden", begint de 54-jarige tegenover Autosport voor de aankondiging van zijn vertrek naar Ferrari. "We waren gefocust op wat het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head