Hoeveel effect heeft het budgetplafond al gehad op de Formule 1?

De Formule 1 functioneert nu al een tijdje met een budgetplafond en de bedoeling daarvan is dat de auto"s dichterbij elkaar komen en dat het spannender wordt om naar de Formule 1 te kijken. Toch vinden sommige teams en teambazen dat het budgetplafond nog niet zijn volledige effect heeft op de Formule 1. Franz Tost, teambaas van AlphaTauri, gaf eerder al aan dat hij verwacht dat het pas volledig van kracht is in 2023. Wat is tot nu toe de werking van het budgetplafond en wat gebeurt er in de toekomst? F1Maximaal licht het toe. Op dit moment ligt het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head