Hoofdingenieur Formule 1 heeft vertrouwen in regelwijzigingen van 2022

Veel Formule 1-fans kijk uit naar het nieuwe seizoen waarin het speelveld gelijker zou moeten zijn dan voorgaande seizoenen. De technisch directeur van Haas, Simone Resta, twijfelt aan de regels van de FIA. Rob Smedley, hoofdingenieur van de Formule 1, denkt dat de regels wel zullen slagen. "Tot nu toe heeft iedereen met modellen gewerkt op schaal of een virtueel model of een simulator. Het is allemaal in de virtuele wereld en niet op de baan", zegt Resta geciteerd door Formel1.de. "Het enige dat telt zijn de prestaties van de coureurs op het circuit. We moeten echt zien hoe het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head