Horner: 'Gigantisch talent Verstappen gebruikt zijn ervaring, hersenen en wilskracht'

Christian Horner heeft uitgelegd wat Max Verstappen zo goed maakt. De Nederlander kent in 2022 een flinke voorsprong in de strijd om de wereldtitel, en er lijkt geen maat te staan op hem. Waar titelconcurrent Charles Leclertweemaal in de fout is gegaan dit jaar, hebben we de Red Bull Racing-coureur nog niet op een fout kunnen betrappen. Hoog tijd voor zijn teambaas om eens toe te lichten waar deze klasse vandaan komt. "Hij is nu werkelijk volwassen", zo steekt Horner van wal in gesprek met Eurosport. "Hij heeft ontzettend veel ervaring, maar is nog heel, heel erg jong. Hij is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head