Horner haalt uit naar Wolff: 'Ik leef niet als belastingontduiker in Monaco'

Christian Horner kan zich niet vinden in de wijze waarop Toto Wolff zijn Formule 1-team stuurt. Wolff woont in Monaco en probeert volgens Horner zo zo min mogelijk belasting te betalen over het fortuin dat hij langzaamaan aan het opbouwen is. Horner kan dat niet waarderen, terwijl hij Wolffs passie voor autosport in twijfel trekt, nog voordat het 2022-seizoen begint. "Wij zijn heel verschillend. Als ik niet op het circuit sta, ben ik in de fabriek te vinden", stelt Horner, die zijn verhaal doet bij Daily Mail. "Ik leef niet als belastingontduiker in Monaco, terwijl ik een team op afstand…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head