Horner lijkt de handdoek al in de ring te gooien: 'Op Spa en Monza slaan we terug'

Christian Horner ziet dat Ferrari zeer goed presteert op de Hungaroring. De Formule 1 is afgereisd naar Hongarije en daar wordt gereden op een kort en bochtig circuit. De lay-out ligt vooral de directe tegenstander van Red Bull Racing, Ferrari, en dat weet de teambaas maar al te goed. Hij hoopt dan ook dat zijn team in België en Italië, na de zomerstop, terug kan slaan. "De Ferrari loopt uitstekend op een circuit met korte bochten. Door zulke bochten is het een vrij handig wagentje", laat Horner weten in gesprek met Sky Sports F1. "We hebben gezien dat onze kracht…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head