Horner onder de indruk van 'altijd eerlijke' Leclerc: 'Reed dit jaar buitengewoon goed'

Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing, vindt Charles Leclereen goede en eerlijke tegenstander. Hoewel Max Verstappen de titel al een tijd binnen had, was de strijd voor de tweede plaats in het kampioenschap spannend tot en met de laatste race in Abu Dhabi. De Monegaskische coureur wist uiteindelijk als tweede in het kampioenschap te eindigen en versloeg daarmee Sergio Pérez. De teambaas van de Oostenrijkse renstal heeft lof voor Leclerc. "Ik moet Charles feliciteren. Hij reed dit jaar buitengewoon goed. Natuurlijk had hij veel pech, net als onze coureurs soms", begint Horner, geciteerd door Formel1.de. Ook liep de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head