Horner over prestaties Verstappen bij Red Bull: 'Het beste moet nog komen'

Christian Horner verwacht dat het beste van Max Verstappen bij Red Bull Racing nog moet komen. De Nederlander wist vorig jaar zijn eerste wereldtitel binnen te slepen en is inmiddels volop bezig met de testdagen voorafgaand het nieuwe seizoen. Toch nam Horner even de tijd om terug te kijken naar afgelopen seizoen, waar onder andere voor de eerste keer in lange tijd weer eens op Zandvoort werd gereden. "In Zandvoort waren de verwachtingen hooggespannen", begint Horner in gesprek met The Guardian. "Ik heb nog nooit zo veel druk op de grid gezien. Verstappen heeft een hele natie die hem steunt,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head