Horner stipt verschil aan: 'Dat maakt ons zeer gevaarlijke concurrent'

In een uitgebreid interview heeft teambaas van Red Bull Racing, Christian Horner, aangegeven waar het grote verschil zit tussen zijn team en dat van Mercedes. Waar Mercedes druk is met alle zaken buiten de baan, heeft Red Bull alleen oog voor de essentie van de sport: het racen. Verder denkt de Brit ook te weten wat zijn team nou tot de grote concurrent maakt ten opzichte van de andere teams op de grid. Horner legt in een interview met Daily Mail uit wat Red Bull nou zo gevreesd maakt bij Mercedes. "Wij zijn een beetje meer een buitenbeentje dan elk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head