Horner wil Verstappens talent volledig benutten en eist een winnende auto van het Red Bull-team

Christian Horner noemt Max Verstappen de beste coureur in de wereld en heeft zijn team opgeroepen om voor de enkelvoudig wereldkampioen ieder jaar een auto te bouwen die goed genoeg is om het kampioenschap mee te winnen. Horner hoopt op die manier het maximale uit de talenten van Verstappen te halen. "Hij zit bij de wereldtop. Je moet even niet vergeten dat de auto een grote factor is in wat we doen in deze sport", vertelt Horner bij talkSPORT. "Lewis (Hamilton red.) had voordat hij naar Mercedes vertrok nog maar één kampioenschap gewonnen. Sinds hij bij Mercedes zit heeft hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head