Horner zag eenwording bij F1-teams over veroordeling Russische invasie

De teams in de Formule 1 drongen de sport aan om serieuze stappen te ondernemen na de Russische invasie in Oekraïne. Tijdens de wintertestdagen in Barcelona begon de oorlog en de Formule 1 moest snel reageren op het nieuws. In Barcelona kwamen de teams en de CEO van de sport, Stefano Domenicali, samen om de situatie te bespreken. De volgende dag maakte de Formule 1 bekend dat het niet meer zou afreizen naar Sotsji voor de Grand Prix van Rusland. Christian Horner zegt dat de teams het unaniem eens waren over de vervolgstappen. De teams namen volgens hem een stevig…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head