Horner zag Red Bull de mist ingaan bij teamorder-rel tussen Verstappen en Pérez

Christian Horner denkt dat het de fout was van Red Bull Racing om Max Verstappen en Sergio Pérez in de situatie te krijgen die ontstond tijdens de slotfase van de Grand Prix van Brazilië. In de laatste ronde weigerde Verstappen zijn zesde plaats af te staan aan Pérez, die mogelijk had kunnen profiteren van een betere eindklassering met oog op de strijd om P2 in het kampioenschap, die destijds speelde. Horner blikt op de officiële site van de Formule 1 nog maar eens terug op dat moment. "Ik denk dat de oorzaak van het probleem was dat we nooit hadden…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head