Horner ziet heikel punt voor F1-teams: 'Verliezen van vracht kan voor chaos zorgen'

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner denkt dat de vracht van de Formule 1-teams nog weleens voor problemen kan gaan zorgen. De sport verrijdt dit seizoen een recordaantal van 23 races, waarbij er meerdere double en triple headers op de kalender staan. Door het drukke schema van de Formule 1 kan het verliezen van vracht mogelijk voor chaos zorgen. Bovendien zorgen de budgetlimieten en de groeiende inflatie voor problemen met de kosten van het vervoeren van de vracht. Een probleem met de vracht is al vaak genoeg voorgekomen in de Formule 1. Ook dit seizoen heeft een team in de sport…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head